Lediga tjänster

CE-kortschaufförer

Det är många som efterfrågar våra tjänster just nu och då vi dessutom står inför en stundande sommar behöver vi göra förstärkningar och söker CE-kortschaufförer för såväl fast anställning som extrajobb.

Vår vision är 100% nöjda kunder och för att kunna uppnå detta är vi beroende av våra duktiga chaufförer och nu finns det möjlighet att bli en av dessa då vi söker:

  • CE-kortschaufförer med YKB för såväl fjärrtrafik som distribution.
  • CE-kortschaufför med YKB för ett kombinerat uppdrag med preliminärt
    6 dagar fjärrtrafik ena veckan och 2 dagar lokaltrafik den andra.

Din profil

Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad med en ambition att leva upp till den kvalitet i våra leveranser som vi eftersträvar, vad avser såväl rätt vara i rätt tid och med rätt temperatur såväl som det personliga mötet och i detta behöver du även en god förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift. Relevant erfarenhet från arbetsuppgifterna, kylaggregat och bakliftar är meriterande.

Varierande arbetstider. Kvälls- och helgarbete kan förekomma.

Ansökan
Vi ser fram emot Din ansökan, som du skickar per e-post till jobb@viebkesakeri.se.  Ange vilken tjänst du är intresserad av.

Ladda ner annonsen.


Lastbilschaufför för kombinerad fjärr- och lokaltrafik

För den som vill ha stor variation i sitt arbete erbjuder vi nu en spännande möjlighet att kombinera fjärr- och lokaltrafik så att man kan få det bästa av båda världar.

Tjänsten, som är en fast anställning på heltid, omfattar preliminärt 6 dagars fjärrtrafik ena veckan och 2 dagar med lokaltrafik den andra veckan. I båda fallen med bil och släp.
Varierande arbetstider. Helgarbete förekommer.

Placeringsort: Helsingborg

Din profil
Relevant erfarenhet från arbetsuppgifterna, CE-behörighet, truckkort och yrkeskompetensbevis (YKB). Vi ser också gärna att du har kännedom om kylaggregat samt bakliftar.

Som person är du ansvarstagande och serviceinriktad med en ambition att leva upp till den kvalitet i våra leveranser som vi eftersträvar, vad avser rätt vara i rätt tid och med rätt temperatur.

Tjänsten som chaufför är förenad med både personliga möten och en del pappersarbete och förutom ett trevligt bemötande behöver du en god förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift.

Ansökan
Din ansökan skickar du per e-post till jobb@viebkesakeri.se.

Ladda ner annonsen.